loved by
our clients

Martine W. & Jan H. - Nationaal Congres

Beste Nadine, Ferre en Chiara,
Mede namens mijn secretaris wil ik jullie via deze weg van harte danken voor de aangename en efficiënte contacten van de laatste maanden, die hebben geleid tot een zéér geslaagd Nationaal Congres in het prachtige Botanic Sanctuary Antwerp. Ik heb nu zelf ervaren dat jullie erop toezien dat alles tot in de puntjes verzorgd is en de medewerkers bijsturen waar nodig. Tijdens het evenement zelf is het een grote geruststelling voor de initiatiefnemers dat ze "midnightcoffee" als aanspreekpunt hebben. Een seintje aan één van jullie vijven was genoeg om in gang te zetten wat in gang gezet moest worden. En dan beseffen we maar al te goed dat we nog maar een klein stukje hebben gezien van wat jullie allemaal achter de schermen hebben gedaan. Een bijzonder woord van appreciatie en dank aan Chiara, die onze vaste contactpersoon was. Wat een capaciteiten heeft die jonge vrouw, wat een maturiteit, wat een sociale vaardigheid, wat een praktisch inzicht! Zij hield altijd en overal het overzicht. Wat zij gepresteerd heeft, is echt ongelooflijk. Ze heeft duidelijk goede leermeesters! Als het bij mijn secretaris al eens te veel werd allemaal, was het Chiara die hem weer wat nuchterder naar de zaken kon doen kijken en hem de tijdsdruk kon doen relativeren.
Ook de stagiairs Yannick en Femke zijn losgekomen tijdens het congres. Ik denk dat zij veel hebben kunnen opsteken van ons grote project.
Hartelijk dank aan jullie allemaal! Doe zo voort met jullie dynamische bedrijf! Graag tot bij een volgende gelegenheid.

Anne P. - Roche

Nogmaals van harte bedankt voor het geslaagde feest en de supermooie foto's. Iedereen was weer super tevreden met de decoratie, sfeer, & catering.

Chloë C. - Cargill

Bedankt aan het midnightcoffee team om ook dit jaar een succes te maken van ons Recognition Event! We zijn verheugd over de samenwerking en de zorgvuldige aanpak/opvolging van de animatie tijdens ons event. De positieve sfeer binnen "midnightcoffee" en de persoonlijke benadering, hebben het geheel extra waardevol gemaakt. We waarderen het meedenken en het luisteren naar onze wensen. Het was een waar genoegen om met jullie samen te werken en nogmaals dank om ons event mee naar een hoger level te tillen!”

Gad T. - ViaPath

Delivering a Select VIP Event in Antwerp, Belgium, while we live thousands of miles away in New York City, was a true challenge until we met midnightcoffee!
We had a Lavish Evening of Culture and art. We were enchanted by the magical atmosphere of The Leienpaleis – where the opulent past and promising future are united. We enjoyed exceptional cuisine and drinks with live music in the glory of the 19th century. It doesn’t get better than that. Thank you, Chiara and the Team at midnightcoffee.

Tevreden klanten

Op de hoogte blijven?

Vul hieronder je gegevens in en we houden je op de hoogte van onze nieuwigheden.