loved by
our clients

Ann V. - Baloise

Een hartelijk woordje van dank aan het midnightcoffee team. Zij zorgden voor de creatieve invulling van een teambuilding voor onze directie die vooral in het teken stond van connecteren. De reacties van de deelnemers achteraf spraken voor zich. Het was een erg geslaagd event met volleerde drone piloten als resultaat! Het was een eerste samenwerking voor een teambuilding met midnightcoffee, maar dankzij een goede afstemming vooraf begrepen ze perfect onze verwachtingen die dan ook zijn ingelost. Kortom super fijn om je op deze manier te laten ontzorgen.

Laura D. - Nviso

Jullie bijdrage en ondersteuning in de organisatie van onze 3-daagse Offsite 2022 met 170p in regio Barcelona was enorm, bedankt voor de uitstekende samenwerking. De verhalen en complimenten komen nog steeds binnen. Hieronder enkele specifieke zaken die we willen meegeven:
* Hoewel onze vraag héél last minute bij jullie terecht kwam, zijn jullie er met goesting en plezier aan begonnen. De activiteiten waren top voor onze groep. Een persoonlijke highlight voor mij was de paella workshop!
* Naar jullie als midnightcoffee team onze complimenten. In de voorbereiding van en tijdens de offsite waren jullie responsief en klantgericht. Jullie openheid voor vragen en beschikbaarheid om steeds te helpen zijn enorme pluspunten. Bovendien moesten we ons nooit zorgen maken: jullie waren steeds aanwezig en klaar met een oplossing voor eender welke vraag die we naar jullie smeten! De vele vragen/annulaties/veranderingen leken nooit ‘te’ veel. Jullie professionaliteit straalde. We willen jullie hiervoor bedanken!
Nadine & Ferre, het plezier dat jullie hadden in het ondersteunen van ons en het zoeken naar oplossingen was echt inspirerend. We appreciëren jullie klantgerichtheid en behulpzaamheid! Carolien, Ferre introduceerde je in Spanje als een ‘super woman’. Die titel heb je ter plaatse meer dan waar gemaakt. Jouw ‘quick thinking’ en goedlachse houding maakten de offsite ook voor ons ontspannend! Amber, de Sensational trainee, dat zal wel zijn. Je responsiviteit en gezelligheid waren een meerwaarde!

Wouter H. - Spacewell

Last year Spacewell wanted to organize an incentive trip for our top talents within the Global organization. We already knew ‘midnightcoffee’ from previous events and for this new initiative we also asked them to support us. Based on our wishes and budget we received several worked-out programs to choose from. Porto it was! Our host Carolien was there when we needed her and invisible when we were with our own group, arranging everything in the background. Thanks to the midnightcoffee team our whole trip went very smoothly, including some great activities, team building and food&drink locations. Many thanks for the overall organization & the great experience!

Joke D. - Private Client Event

Het was tot in de puntjes in orde. We hebben er heel hard van genoten dankzij jullie organisatorische toptalent! Bedankt om er een onvergetelijke avond van te maken voor ons en onze talrijke gasten.

Tevreden klanten

Op de hoogte blijven?

Vul hieronder je gegevens in en we houden je op de hoogte van onze nieuwigheden.