loved by
our clients

Sarah R. - Robert Half

Hey ladies
Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor de top voorbereiding en top service ter plaatse! De locatie, kamers, service, het eten en de sprekers waren écht top. We willen ook de gastsprekers héél graag opnieuw inzetten.
Carolien, jij stond altijd klaar, was altijd beschikbaar en loste ter plaatse alles super snel op. Dikke merci hiervoor!
Nadine, dankzij al jouw voorbereidingen is alles héél vlot gelopen en was iedereen grondig geïnformeerd!
Annelies, onze gasten waren erg content met de cadeaus en de mooie enveloppen!

Frie V. - NIKO

Ik wou jullie toch graag even laten weten dat de echo’s/feedback die ik intern oppikte van een aantal collega’s, waaronder ook i.v.m. de sales BE meeting van vorige woensdag, zeker positief waren, zowel over locatie, als over verloop en catering. Ik wil midnightcoffee dan ook graag bedanken voor de aanwezigheid ter plaatse, de fijne samenwerking in de aanloop en alle voorbereidingen naar deze meeting toe!

Maya R. - ITSME

Midnightcoffee organiseerde ons tweedaagse team event in de Belgische Ardennen Het was een zeer positieve samenwerking. Zij zorgden ervoor dat alles steeds in goede banen liep waardoor ikzelf ook zorgeloos kon deelnemen. De collega’s hebben ervan genoten na het lange thuiswerken en waren zeer positief over de georganiseerde activiteiten. Bedankt voor deze leuke ervaring.

Kim V. - KEMIN

Voor een groot event met product lancering in Athene, Griekenland, deden wij een beroep op midnightcoffee. Ze zorgden voor een magische avond die helemaal in het teken stond van ons nieuw product, perfect rekening houdend met onze wensen! We zouden meteen weer met hen in zee gaan!

Tevreden klanten

Op de hoogte blijven?

Vul hieronder je gegevens in en we houden je op de hoogte van onze nieuwigheden.