aimé par
nos clients

Kabera A. - Iteos

We called on "midnightcoffee" for the organization of a first off-site team event after it was recommended by one of our colleagues. We were very pleased with the service provided by their team who was able to adjust the offer to our requirements. The event preparation, the organization on site and the teambuilding activity were amazing and our team came back with very positive feedback. We recommend "midnightcoffee" for professional event organization and will not hesitate to collaborate with them again for a future event.

Maya R. - itsme

Ons bedrijf kon genieten van een glamping-ervaring dankzij de doordachte planning van Midnightcoffee. Ze hebben uitstekend werk geleverd door ervoor te zorgen dat alle noodzakelijke elementen aanwezig waren, van heerlijk eten tot speciale activiteiten en vooral het creëren van een geweldige ambiance. Ze hadden ook veel aandacht voor onze wensen, zodat het evenement dat we uiteindelijk hadden, een echte afspiegeling was van onze bedrijfswaarden.

Rachel V. - Aggreko

Onze vaste samenwerkingspartner was niet beschikbaar om een uitje in België te organiseren. Aangezien wij daar als Nederlandse personeelsvereniging minder bekend zijn, waren wij op zoek naar een organisatiebureau dat ons hierbij kon helpen. Midnightcoffee heeft ons ontzorgd door de organisatie van ons bedrijfsuitje grotendeels over te nemen zodat wij, als leden van de personeelsvereniging, ook konden genieten van de activiteiten en het feest. De rust die het team van Ferre uitstraalde en alles wat op de achtergrond geregeld werd, heeft bijgedragen aan een heerlijk weekend in Hasselt. Bedankt!

Miki D. - Cargill

We willen Ferre en het midnightcoffee team hartelijk bedanken voor alle ideeën, hulp en aanwezigheid voor-, en tijdens ons Award Evenement in de Zoo. Het was een geslaagde avond! Hopelijk zullen we in de toekomst opnieuw samenwerken.

Des clients satisfaits

Vous souhaitez rester informé?

Entrez vos coordonnées ci-dessous et nous vous tiendrons informés de nos nouveautés.