aimé par
nos clients

Nele V. - VIB-UGent Center for Medical Biotechnology

En of onze openingsfestiviteiten in goede handen waren bij het team van Midnight Coffee! Het was nieuw voor ons om een event bureau in te schakelen, maar we zijn erg blij dat we die stap hebben gezet. Vanaf het kennismakingsgesprek voelden we de klik die uitmondde in een fijne samenwerking. Er waren toen al geen zeeën van tijd meer over, maar door de vlotte communicatie en jullie goesting om er samen iets moois van te maken is dit wonderwel gelukt. Bedankt!

Vicky V. - GRITT

Tijdens onze samenwerking met midnightcoffee hebben wij met veel plezier, gemoedelijkheid, een gerust gevoel en vertrouwen de ervaring van onze incentive naar Budapest kunnen beleven. Dit vanaf de voorbereiding, tijdens de trip tot de finale afhandeling nadien. Doordat ze alle facetten van dergelijke trip met een accuraatheid, stiptheid en professionalisme beheersen en van jou overnemen, geeft dit een zeer aangenaam gevoel. No matter welke situatie zich voordoet, midnightcoffee team has it covered. Wat voor ons als klant dan ook hun grootste onderscheidende vermogen ten opzichte van een ander is

Ann V. - Baloise

Een hartelijk woordje van dank aan het midnightcoffee team. Zij zorgden voor de creatieve invulling van een teambuilding voor onze directie die vooral in het teken stond van connecteren. De reacties van de deelnemers achteraf spraken voor zich. Het was een erg geslaagd event met volleerde drone piloten als resultaat! Het was een eerste samenwerking voor een teambuilding met midnightcoffee, maar dankzij een goede afstemming vooraf begrepen ze perfect onze verwachtingen die dan ook zijn ingelost. Kortom super fijn om je op deze manier te laten ontzorgen.

Laura D. - Nviso

Jullie bijdrage en ondersteuning in de organisatie van onze 3-daagse Offsite 2022 met 170p in regio Barcelona was enorm, bedankt voor de uitstekende samenwerking. De verhalen en complimenten komen nog steeds binnen. Hieronder enkele specifieke zaken die we willen meegeven:
* Hoewel onze vraag héél last minute bij jullie terecht kwam, zijn jullie er met goesting en plezier aan begonnen. De activiteiten waren top voor onze groep. Een persoonlijke highlight voor mij was de paella workshop!
* Naar jullie als midnightcoffee team onze complimenten. In de voorbereiding van en tijdens de offsite waren jullie responsief en klantgericht. Jullie openheid voor vragen en beschikbaarheid om steeds te helpen zijn enorme pluspunten. Bovendien moesten we ons nooit zorgen maken: jullie waren steeds aanwezig en klaar met een oplossing voor eender welke vraag die we naar jullie smeten! De vele vragen/annulaties/veranderingen leken nooit ‘te’ veel. Jullie professionaliteit straalde. We willen jullie hiervoor bedanken!
Nadine & Ferre, het plezier dat jullie hadden in het ondersteunen van ons en het zoeken naar oplossingen was echt inspirerend. We appreciëren jullie klantgerichtheid en behulpzaamheid! Carolien, Ferre introduceerde je in Spanje als een ‘super woman’. Die titel heb je ter plaatse meer dan waar gemaakt. Jouw ‘quick thinking’ en goedlachse houding maakten de offsite ook voor ons ontspannend! Amber, de Sensational trainee, dat zal wel zijn. Je responsiviteit en gezelligheid waren een meerwaarde!

Des clients satisfaits

Vous souhaitez rester informé?

Entrez vos coordonnées ci-dessous et nous vous tiendrons informés de nos nouveautés.