aimé par
nos clients

Miki D. - Cargill

We willen Ferre en het midnightcoffee team hartelijk bedanken voor alle ideeën, hulp en aanwezigheid voor-, en tijdens ons Award Evenement in de Zoo. Het was een geslaagde avond! Hopelijk zullen we in de toekomst opnieuw samenwerken.

Nele V. - VIB-UGent Center for Medical Biotechnology

En of onze openingsfestiviteiten in goede handen waren bij het team van Midnight Coffee! Het was nieuw voor ons om een event bureau in te schakelen, maar we zijn erg blij dat we die stap hebben gezet. Vanaf het kennismakingsgesprek voelden we de klik die uitmondde in een fijne samenwerking. Er waren toen al geen zeeën van tijd meer over, maar door de vlotte communicatie en jullie goesting om er samen iets moois van te maken is dit wonderwel gelukt. Bedankt!

Vicky V. - GRITT

Tijdens onze samenwerking met midnightcoffee hebben wij met veel plezier, gemoedelijkheid, een gerust gevoel en vertrouwen de ervaring van onze incentive naar Budapest kunnen beleven. Dit vanaf de voorbereiding, tijdens de trip tot de finale afhandeling nadien. Doordat ze alle facetten van dergelijke trip met een accuraatheid, stiptheid en professionalisme beheersen en van jou overnemen, geeft dit een zeer aangenaam gevoel. No matter welke situatie zich voordoet, midnightcoffee team has it covered. Wat voor ons als klant dan ook hun grootste onderscheidende vermogen ten opzichte van een ander is

Ann V. - Baloise

Een hartelijk woordje van dank aan het midnightcoffee team. Zij zorgden voor de creatieve invulling van een teambuilding voor onze directie die vooral in het teken stond van connecteren. De reacties van de deelnemers achteraf spraken voor zich. Het was een erg geslaagd event met volleerde drone piloten als resultaat! Het was een eerste samenwerking voor een teambuilding met midnightcoffee, maar dankzij een goede afstemming vooraf begrepen ze perfect onze verwachtingen die dan ook zijn ingelost. Kortom super fijn om je op deze manier te laten ontzorgen.

Des clients satisfaits

Vous souhaitez rester informé?

Entrez vos coordonnées ci-dessous et nous vous tiendrons informés de nos nouveautés.